19.04.2022

Rakas Universumi, varmasti olen tehnyt virheitä ja varmasti olen kussut muroihisi useasti, mutta voisitko lopettaa testaamasta kärsivällisyyttäni ja tehdä meistäkin perheen.

Kuten tiedätkin olemme mieheni kanssa toivottoman epäonnisia kaikessa. Vasta tänä vuonna olet suosinut meitä upeilla asioilla/mahdollisuuksilla. toki tämä lapsi asia nyt vielä puuttuisi.

Rakas Universumi, tiedän että olen oman lapsen lisäksi toivonut lapsia ystävilleni, minulta loppui viime viikolla lapsettomat ystävät. Kerkeisitkö mitenkään etsiä meillekkin vauvan ? Sellaisen suloisen tietysti.

Rakas Universumi, en aina ole varma pelleiletkö kanssani sillä jostain kumman syystä tietyt tapahtumat ympärilläni vaikuttavat piikittelyltä. Tosin aika hyvin ignooraan asioita nykyään.

Rakas Universumi, mietin vielä sellaista asiaa että vaikka tämä elämä nyt menee aika usein päin persettä niin hyviäkin hetkiä on kiitos niistä ja kiitos että tänä vuonna olet ollut lempeä. Mutta rakas universumi.... Voisko se v*tun vauva jo tulla tännekkin ?

Terveisin, minä vain

01.05.2022

Noniin. Koitetaas vähän taas herätellä omaa jaksamista kirjoittelun suhteen.

Viimeiset 7 kk on olleet aika raskaita itselle, vaikka kaikesta huolimatta on onnellinen kun ystävät ja samassa tilanteessa olevat saavat omat lapsensa vihdoin syliin ja kotiin, niin onhan se silti raskasta henkisesti. Ja kyllähän asiat muuttuu.

Tiettyjä asioita jättää itsekkin nykyään sanomatta. Tervetuloa lapsettoman ahdistus taas vuosien jälkeen. Kuten mainitsin edellisessä päivityksessä tosiaan minulta loppui pääsiäisenä lapsettomat ystävät. Jälleen kerran olemme ainoita joilla ei sitä lasta vielä ole, ja sekös se tekee kipeää. Jälleen kerran...

Kaikki ystäväni ovat käyneet lapsettoman tien läpi ja tottakai olen onnellinen kun he on lapset saaneet. Mielettömän onnellinen. Mutta kun ei se siltikään tee omasta loppu odotuksesta yhtään helpompaa tai kivuttomampaa.

Olen maaliskuusta asti painanut töitä hullun lailla, keskittynyt opiskeluihin siinä samalla. Siksi blogin päivitys on jäänyt vähemmälle. Ehkä hyväkin niin, itse huomaan jaksavani paremmin kun ei tarvitse koko ajan miettiä adoptiota tai muuta.

Eipä täällä tosiaan mitään tapahdu, puhelin pysyy hiljaisena päivästä toiseen. Sossu kyllä viime tapaamisella puhui äitiyspakkauksesta, bioista puhumisesta muille (ei saa kertoa mitään) uudesta työstäni puhuttiin että kun on vakityö niin siitähän on sitten helppo jäädä pois.

Kyllähän ne puheet kuulosti lupaavalta mutta, eipä ole puhelua vielä kuulunut. Mietin että kesäkuussa meillä tulee odotusta täyteen 5,5 vuotta mahtaakohan meille tulla kesävauva ? Olisi kyllä ihan unelma jos tulisi 🤭

Uusimmat kommentit

09.02 | 07:27

Kiitos Tiimus ❤ Tätä mekin toivomme.

09.02 | 06:14

Minäkin niin toivon että tämä vuosi jää kohdallanne viimeiseksi ❤️

19.09 | 12:38

Kiitos vastauksestasi😊 Minäpäs laittelen postia👍 Valoisaa sunnuntaita!

19.09 | 09:51

Hei Odottaja, kiitos kommentistasi ja blogin seuraamisesta. 😊 Minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen Aidiksi@haaveissa-adoptio.fi Mukavaa syksyä sinnekkin 🍂🍁

Jaa tämä sivu