24.09.2020

Tuntuu että on taas tapahtunut kaikenlaista lähipäivinä että hyvä kun kerkeää edes itse mukaan kaikkeen. Tosiaan viime viikolla saatiin olosuhdemuutos luettavaksi toivottavasti sosiaalityöntekijä on kerennyt sen jo heti maanantaina lähettää lautakuntaan. Sittenpä odotellaan taas lappua valvirasta postissa varmaan asia menee käsittelyyn vasta ensi kuussa koska eilen oli viimeinen kokous tässä kuussa ja en usko että meidän asia kerkesi siihen käsittelyyn vielä. Tuntuu että tämä loppuvuosi menee todella nopeaa tahtia odotan oikeastaan innolla jo ensivuotta josko sitten jo lapsikin tulisi. Tietysti en pane vastaan vaikka tulisi jo tänä vuonna 😉 Pentujen syntymää odotetaan innolla pentujen pitäisi syntyä ehkä ensiviikolla. 

07.10.2020

Tänään tuli vihdoin se odotettu puhelu lupa on jälleen voimassa ja voimme taas odotella puhelua lapsesta 🥰 valtava helpotus taas. Olin ajatellut että en kysele perään mutta laitoin kuitenkin maanantaina lautakunnan sihteerille sähköpostia Tiistaina oli kokous ja siellä tosiaan oli käsitelty asiaa. Tietoa ei tullut ja kyllähän mieli oli maassa. Eilen sitten iski jo masennus ja migreenikin vaivasi. Tänään nukuin päiväunia sohvalla kun se puhelu sitten tulikin tällä kerralla en saanut itkukohtausta puhelun jälkeen. Sihteeri lupasi laittaa sähköpostitse tiedon sosiaalityöntekijällemme koska lapuissa aina kestää, itseasiassa itse pyysin sitä koska halusin tiedon äkkiä sosiaalityöntekijälle. Jotenkin olin päättänyt että selvitys on niin hyvä että kyllähän se läpi menee ja menihän se. No tässä sitä nyt sitten maataan sängyssä ja mietiskellään. Puhelin päällä ja odotellaan vihdoin taas luvan kanssa. Sähköpostia laitoin sosiaalityöntekijälle että nyt on lupa voimassa ja milloin alamme suunnittelemaan jatkoluvan hakua, puhetta oli alkuvuodesta mutta saapa nähdä.

09.10.2020

Näin merkillistä unta viime yönä. Unessa olin jossain koulussa töissä, puhelimeni alkoi soida ja vastasin siihen nainen puhui ja esitteli itsensä Katiksi en muista mistä hän soitti Valvira vai Pela mutta hän sanoi että meille on nyt lapsi. Aloin itkemään ja kyselin kumpi sun muuta hän ei kertonut mitään vaan salamyhkäisesti viittasi että saan sitten nähdä. Olin päähän puulla lyöty. Nainen ilmoitti että he nyt lähtevät lounaalle ja sulki puhelun. Puhuin tästä ystävilleni ja kerroin että minulle tuli tunne siitä että joku yrittää valmistaa minua tulevaan että tämä oli viesti. En tiedä mutta asia jäi vaivaamaan minua vahvasti. Sosiaalityöntekijä ei ole vastannut viesteihini sekin epäilyttää. No ei auta kuin odottaa mutta tässä on onneksi kaikkea muutakin ihanaa tapahtunut meille syntyi 6 pientä karvapalleroa 29.9 ja odotamme innolla että pääsemme tapaamaan pikkuisia. 🥰

13.10.2020

Viikonloppu taas oli ja meni, ihan liian nopeasti. Lauantaina siivosimme ja minä tyhjensin kirjahyllyn olohuoneessa ja se siirrettiin lastenhuoneeseen, lisäksi miehen kunnostaman vanhan lapsiportin mies laittoi kiinni lastenhuoneen oviaukkoon. Tuntuu hyvältä kun taas on lupa. Eipä ole kuulunut vieläkään mitään Pelan päästä. Onpa mälsää. Tänään tilattiin minulle uusi puhelin, tämä vanha sekoilee ja välillä niin ettei pysty soittamaan tai saamaan puheluita.. oisihan se suotavaa että puhelin toimii kunnolla jos vaikka Pelasta erehdytään soittamaan niitä vauva uutisia. 3 vuotta ja 9 kuukautta takana. Eipä niitä alkuaikoja juuri enää muista ja tässä kohtaa en tiedä haluaako niitä enää muistaakkaan. Katse eteenpäin ja toivottavasti tässä ei enää menisi kauan. Tietysti menee minkä menee mutta toivottavaa olisi että päästäisiin jo seuraavaan vaiheeseen eli siihen kun saadaan lapsiesitys.

15.10.2020

Pelan täti sitten vastasikin vihdoin sähköposteihini. Eipä sinäänsä taaskaan mitään maailmaa mullistavaa mutta ainakin tiedetään nyt aikatauluja luvan uusintaa ajatellen. Tylsää. Tänään alkoi ahdistamaan oikein olan takaa. Valtava turhautumisen aalto pyyhkäisi yli ja jotain jäi sydämeen kaivelee. Turhauttaa, ärsyttää, vituttaa, väsyttää. Tekisi mieli raivota muttei energia riitä siihenkään. Vuosi lähenee loppuaan uhkaavasti eikä tietoakaan lapsesta. Ajattelen tulevaa jatkoluvan hakua eikä sekään lohduta ahdistaa vaan. Miksei voisi olla jo meidän vuoro ?

23.10.2020

Tämän viikon mies on ollut lomalla ollaan oltu kotona ja touhuiltu rästihommia kotona. Syksy ja puiden lehdet työllistää näin syksyllä. Parin odottajan kanssa pidetään tiiviisti yhteyttä oikeastaan joka päivä. Aina ei ees jutella adoptiosta ihan maan ja taivaan välillä kaikesta, se on mukavaa kun on muutakin puhuttavaa kuin tämä vuosien odotus. No tällä viikolla on ollut jopa outo rauha läsnä itsellä, hyvä fiilis en oikein tiedä johtuuko se tästä vuoden ajasta josta nautin suunnattomasti vai lähestyvästä joulusta vai mistä. En ole hirveesti adoptio asioita miettinyt olen vain touhottanut kotona miehen kanssa näitä rästihommia. Moni povaa meille edelleen joulu vauvaa itse olen jo luovuttanut odotuksen tältä vuodelta. Ehkä sitten ensi vuonna puhelin soi 🤭 en halua ajatella enää asiaa seuraavat 2 kk haluan keskittyä nauttimaan tästä vuoden ajasta.

25.10.2020

Vauhdikas viikonloppu takana vihdoin. Käänteitä ja ongelmia on riittänyt yllin kyllin tähän viikonloppuun. Mutta kävimme katsomassa pieniä pentuja ja mitä ihanuuksia siellä olikaan 😍 6 ihanaa pikku palleroa ❤ Siis tätä hetkeä on odotettu niin kauan ja olin aivan lumoutunut ja ylpeä meidän oman poika koiramme jälkeläisistä. Mutta ekaa kertaa tunsin myös surua kun katsoin pentujen emoa. Tiedän että pian on aika eron kun jokainen pikkuinen lähtee omaan kotiinsa ja se ajatus saa hieman jopa itkettämään. Miehen viikon loma päättyy ja huomenna alkaa taas arki. Kyllä meni viikko nopeasti. Tällä viikolla en oikeastaan ihan hirveästi ole antanut aikaa adoptio ajatuksille ollaan vaan keskitytty yhdessä olemiseen ja tekemiseen. Mies putsasi kattoa ja rännejä tänään ja kävi ullakolla loukkuja asentamassa. Sitten laitettiin valoköynnös terassille yhdessä. Valmistaudutaan siihen talvi aikaan eri tavoin. Aivan ihanaa ja ihan huippu fiilis 🥰

Happy Halloween 👻

Happy Halloween 👻

Uusimmat kommentit

09.02 | 07:27

Kiitos Tiimus ❤ Tätä mekin toivomme.

09.02 | 06:14

Minäkin niin toivon että tämä vuosi jää kohdallanne viimeiseksi ❤️

19.09 | 12:38

Kiitos vastauksestasi😊 Minäpäs laittelen postia👍 Valoisaa sunnuntaita!

19.09 | 09:51

Hei Odottaja, kiitos kommentistasi ja blogin seuraamisesta. 😊 Minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen Aidiksi@haaveissa-adoptio.fi Mukavaa syksyä sinnekkin 🍂🍁

Jaa tämä sivu