15.05.2020

3 päivän vapaat alkoi. Miten ihanaa kun saa kunnolla vapaata. Eilen töissä ollessa puhelimeeni oli soittanut ihme nro. Hetken ajan meni pakka sekaisin ja en tiennyt miten päin olla. Myöhemmin sain selvitettyä että puhelinsoitto oli jostain puhelinmyyjältä... Kuinka raivostuttavaa. Näin yli 3 vuoden odottelun jälkeen sitä tosiaan on herkillä jos se puhelu tulisi niin kyllä sitä aina sydän hyppää kurkkuun kun puhelin soi. Hieman sain selville että tilanne olisi vastaavanlainen kotimaan adoptioissa kuin vuosi sitten. Eli kaiketi vauvoja on ja äitejä neuvonnassa. Toivon että lapsi tulisi tänä vuonna tämä korona voi vaikuttaa adoptioihin ensivuonna että on vauvat vähänä. 😔 En ole sossuun nyt ollut yhteydessä. Ei ole mitään asiaa. Enkä toisaalta ajatellutkaan mitään kirjoitella. Vauvakuume on kovaa ! Jospa meidän vauva olisi jo tiedossa tai edes bioäiti neuvonnassa 🤔 itseäni jännittää ajatella että meidän papereita saatetaan näpräillä kokouksissa jo ja vertailla muiden hakijoiden kanssa. Puhutaan äidinvaistosta esimerkiksi. Äidit yleensä vaistoaa ihme asioita lapsiinsa liittyen. Voisin verrata tuota tunnetta tähän. Tunnen usein nyt kesää kohti mennessä vielä enemmän niitä tunteita että lappujamme näperretään kokouksissa vaikka enhän tiedä edes koska sossut pitävät kokouksia lapsista. Samoin tunnen koko ajan olevani ihan lähellä lapsen tuloa. Tiedän hänen olevan matkalla. Jostain käsittämättömästä syystä tiedän tämän. Kunpa se tunne olisi nyt totta 💝

22.05.2020

Tuntuu että ilmat vaihtelee niin laidasta laitaan koko ajan. Ihan kuten oma tunne maailmakin tämän odotuksen kanssa. Tulee, ei tule. Tulee, ei tule. Tulee, ei tule... Eilen miehen hieroessa kipeää selkääni yks kaks mieleeni tuli kirkas hetki kun sosiaalityöntekijä kertoo lapsesta. Hassuinta tässä oli se että jostain mielen sopukoista tuo varmasti tuli sillä koko päivänä en ollut ajatellut adoptio asioita ollenkaan. Eikä se hieronta tilannekkaan ollut mitenkään adoption ajatteluun sysäävä. Vuosi on mennyt tähän mennessä nopeasti. Mutta samalla kun se menee nopeasti herää myös huoli jatkoluvan hausta ja uusimisesta. Taas yksi paperisota, turhauttavaa odottelua ja pelkoa myönnetäänkö uutta lupaa jne. Tämä tosin meillä edessä vasta ensivuonna Helmi/Maaliskuussa vuositapaamisen merkeissä. No eikai tässä auta kuin lähteä töihin huomenna vika puristus ja sitten 3 päivän vapaat.

12.06.2020

Kesäkausi pitää kiireisenä. Huomenna tulee odotusta täyteen 3 vuotta ja 5 kk. Näen entistä enemmän lapsen tuloon liittyviä unia. Unissani aina esiintyy poika, esim. Näin unta jossa mieheni soittaa ja kertoo pojasta. Samoin olen nähnyt että itse saan puhelun ja soitan miehelleni pojasta. "Sinä olet nyt pienen pojan isä" en tiedä miksi sillä kuitenkin meille on ihan sama kumpi tulokas on, oli hän mikä tahansa niin hän on yhtä haluttu, toivottu ja odotettu. Tosiaan 3 vuotta ja 5 kuukautta häntä on prosessin kautta nyt odotettu. Odottelu jatkuu täällä suunnalla siis normaaliin tapaan.

23.06.2020

Tässähän on taas tapahtunut paljon. Tosiaan juhannusviikolla tuli kuin tulikin valmistuttua koulusta 😊 vihdoinkin ! Sitten tuossa pari päivää juhannuksen jälkeen lepäilin vapaalla ja samalla mies maalasi meidän talon etupihan ikkuna karmit valkoisiksi tulipa sitten edes hieman siistimpi olemus sinnekkin. No mitä muuta. Vauvoja liikkuu kaiketi huonosti nyt. Ja pahoin pelkään että meidän vauva ei tule vielä edes ensivuonna kun on tämä korona nyt ollut. Jotenkin sitä alkaa olla jo sellaisella asenteella että ihan sama, kun ei tule niin ei tule. Vauvasta puhutaan ja haaveillaan joka päivä. Tänään mies sanoi että tulisipa se vauva jo niin hänkin saisi olla kotona enemmän. Kesäkuukin tuli ja nythän se onkin melkein ohi jo. Missähän hattarassa sitä itse on oikein elänyt kun yhtäkkiä kesäkin menee ohi yhdessä yössä. 😅 No mutta toivokaamme että pienokainen jo pian olisi tulossa kotiinpäin.

30.06.2020

Vettä sataa jo toista päivää aivan kaatamalla. Valvirakin pommittaa jatkuvasti sähköpostiin. Joudumme tekemään lisäselvityksen sinne Elokuussa kun sosiaalityöntekijä palaa lomaltaan. Tosiaan ikävä todeta mutta työttömänä ollaan, siksi taas lisäselvitys tehtävä ja rukoiltava että silti saamme luvan pitää. Eilen tuli kotiin kirje koulusta. Tutkintotodistus. Sonata Mansikoita haimme 5 kg laatikollisen Citymarketista on muuten hyviä 😊 tosin kiire tulee syödä ne kun pakastimeen ei mahdu mitään 😅🍓 Elämä jatkuu pääosin samalla tavalla. Tosin työttömänä. Toivon että Elokuussa asia ratkeaa parhain päin, sosiaalityöntekijämme kyllä oli positiivinen kun soitin hänelle että eikai tämä keskeydy hän sanoi että hänellä on ollut ennenkin työttömiä hakijoita. Luotetaan siihen ja yritetään nauttia tästä loppu kesästä vaikka sataakin.

Uusimmat kommentit

09.02 | 07:27

Kiitos Tiimus ❤ Tätä mekin toivomme.

09.02 | 06:14

Minäkin niin toivon että tämä vuosi jää kohdallanne viimeiseksi ❤️

19.09 | 12:38

Kiitos vastauksestasi😊 Minäpäs laittelen postia👍 Valoisaa sunnuntaita!

19.09 | 09:51

Hei Odottaja, kiitos kommentistasi ja blogin seuraamisesta. 😊 Minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen Aidiksi@haaveissa-adoptio.fi Mukavaa syksyä sinnekkin 🍂🍁

Jaa tämä sivu